Företagets nyheter i broschyrform

Sociala medier och digitalisering i all ära men ibland kan det faktiskt finnas en poäng med att vissa saker också finns i tryck. Konkurrensen online är väldigt stor och det är lätt att som företag försvinna i mängden. Även om du syns, kan du snabbt bli bortglömd.

Därför kan det faktiskt finnas en anledning till att trycka upp exempelvis broschyrer med företagets nyheter. Det här är något som bör ses som en del av firmans marknadsföring. Det gäller givetvis att hitta rätt tillfällen då information i en tryckt broschyr är passande Beställ på nätet för att få bra pris på dina broschyrer.

Skicka hem direktreklam

Till exempel kan du skicka hem broschyrer som direktreklam till tidigare kunder. Här gäller det förstås att du har koll på bland annat GDPR och vet vilka uppgifter du får lagra. Även om många slänger reklam de får hem, skapar det en påminnelse om att ditt varumärke finns. Och når du rätt målgrupp, kommer de troligtvis att vara intresserade av dina nyheter.

Dela ut på mässa

Ett annat bra tillfälle en tryckt broschyr med företagets nyheter passar för är på en mässa. Då kan besökaren i lugn och ro titta igenom allt hemma i lugn och ro.